Πώς να διαλέξω γυμναστήριο; (Μέρος 1ο)

Η στιγμή την οποία θα γραφτούμε στο γυμναστήριο, μέχρι την στιγμή που θα ξεκινήσουμε πραγματικά να πηγαίνουμε συστηματικά σε αυτό, έχουν απόσταση έτη φωτός!
Μπορεί να φαίνεται απλό πράγμα να διαλέξετε γυμναστήριο, όμως δεν είναι! Το κατάλληλο γυμναστήριο για εσάς μπορεί να διαφέρει από αυτό που θέλει η κολλητή σας που σας το σύστησε και έτσι να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να πληρώσετε για κάτι που τελικά δεν θα χρησιμοποιήσετε καθόλου. Πώς μπορεί να αποφευχθεί αυτό;

Το κατάλληλο γυμναστήριο

Είναι ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να ελέγξετε πριν γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο. Άλλωστε γράφεστε για να πηγαίνετε, σωστά; Διαλέξτε με προσοχή λοιπόν, ώστε να μην δημιουργήσετε εν αγνοία σας δυσκολίες!

Περιοχή γυμναστηρίου

Είναι πολύ σημαντικό να σας βολεύει η τοποθεσία του γυμναστηρίου. Πρέπει να σκεφτείτε πρώτα αν σας βολεύει περισσότερο να είναι κοντά στο σπίτι σας ή κοντά στη δουλειά σας. Αν μπορείτε να πηγαίνετε με τα πόδια, ή αν χρειάζεστε αυτοκίνητο. Αν αποφασίσετε ότι θα πηγαίνετε με αυτοκίνητο πρέπει να προσέξετε το παρκάρισμα να είναι άνετο στην περιοχή ή το γυμναστήριο να διαθέτει χώρο πάρκινγκ. Αν χρειάζεστε 20 λεπτά να ψάχνετε να παρκάρετε, τότε είναι πολύ πιθανό να τα παρατήσετε σύντομα, καθώς θα βαριέστε να πηγαίνετε και να ταλαιπωρήστε τόσο!

Ωράριο Γυμναστηρίου

Μάθετε τα ωράρια του γυμναστηρίου αναλυτικά και σιγουρευτείτε ότι ταιριάζουν στην δική σας καθημερινότητα. Αν π.χ έχετε σκοπό να πηγαίνετε νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά σας, μάθετε τι ώρα ανοίγουν το πρωί, καθώς αρκετά γυμναστήρια δεν ανοίγουν πριν τις 9 το πρωί. Το ίδιο ισχύει και για το βράδυ. Ρωτήστε τι ώρα κλείνουν έτσι ώστε αν δουλεύετε μέχρι αργά να μπορείτε άνετα να γυμναστείτε μετά χωρίς να τρέχετε με την ψυχή στο στόμα!

This entry was posted in Γυμναστική and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Πώς να διαλέξω γυμναστήριο; (Μέρος 1ο)

  1. Παράθεμα: Πώς να γυμνάζομαι σωστά στο γυμναστήριο; | 5 την ημέρα + Γυμναστική = Υγεία

  2. Παράθεμα: Πώς να διαλέξω διαιτολόγο; | 5 την ημέρα + Γυμναστική = Υγεία

Στείλτε σχόλια και παρατηρήσεις!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s