Ιδέες για να μην σας κοστίσει η γυμναστική

Η γυμναστική δεν είναι απαραίτητο να γίνεται μέσα σε ακριβά γυμναστήρια, ούτε πληρώνοντας προσωπικούς γυμναστές, ούτε πετώντας χρήματα για μερικά ραντεβού με τη νέα μόδα…το power plate!

Αν το κόστος όλων αυτών σας κρατάει μακριά από το να γυμναστείτε, ξανασκεφτείτε το! Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν πολλές και μπορείτε να γυμναστείτε χωρίς κόστος εύκολα και αποτελεσματικά!

Περπάτημα

Το περπάτημα μπορεί να γίνει παντού και είναι δωρεάν! Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν πως το ζωηρό περπάτημα αποτελεί μία εξαιρετική μορφή άσκησης για την καρδιά, τους πνεύμονες, τα πόδια, αλλά και τον κορμό. 30 λεπτά γρήγορου περπατήματος είναι αρκετά και μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας παντού, χωρίς κανένα κόστος!

Τρέξιμο

Το αμέσως επόμενο βήμα από το περπάτημα, καθώς η φυσική σας κατάσταση θα βελτιώνεται είναι το τρέξιμο. Όπως και το περπάτημα, το τρέξιμο δεν κοστίζει τίποτα και είναι μία καρδιοαναπνευστική άσκηση που δυναμώνει και όλο το σώμα. Μπορείτε να τρέχετε παντού. Και ακόμα και αν η γειτονιά σας δεν σας εμπνέει, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε στο τοπικό γήπεδο του δήμου σας. Στους δήμους όλης της χώρας λειτουργούν γήπεδα που συνήθως είναι ανοιχτά για το κοινό και δωρεάν! Για περισσότερες ιδέες για το πού μπορείτε να τρέχετε στην πόλη, θα διαβάσετε εδώ και εδώ.

Σχοινάκι

Θα το θυμάστε σίγουρα από τα παιδικά σας χρόνια, όταν παίζατε ομαδικά και κάνατε διαγωνισμούς! Το σχοινάκι είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε μία καλή φυσική κατάσταση, και μπορείτε να το κάνετε παντού και οποιαδήποτε ώρα, ακόμα και μέσα στο σπίτι σας! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα σχοινάκι, το οποίο κοστίζει ελάχιστα!

Ομαδικά Αθλήματα

Το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο είναι αθλήματα πολύ δημοφιλή στην Ελλάδα. Σε όλες τις γειτονιές υπάρχουν ανοιχτά γήπεδα, στα οποία μπορείτε να παίξετε μαζί με τους φίλους σας. Το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικές σωματικές ασκήσεις και όχι μόνο θα βελτιώσετε την υγεία σας, αλλά μπορείτε να γνωρίσετε και καινούριους ανθρώπους και να κάνετε φιλίες!

This entry was posted in Γυμναστική and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Στείλτε σχόλια και παρατηρήσεις!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s