10 τρόποι για να είστε υγιείς! (Μέρος 2ο)

Πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα κιόλας για να θωρακίσετε την υγεία σας!

6.    Κόψτε το κάπνισμα.

Τα οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος είναι άμεσα και θεαματικά! Σε μόλις 20 λεπτά η αρτηριακή πίεση και οι παλμοί της καρδιάς επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα και μέσα σε 24 ώρες οι πνέυμονες αρχίζουν να καθαρίζουν. Μέσα σε μόλις 3 ημέρες η βελτίωση στην αναπνευστική λειτουργία είναι εμφανής και τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού αυξάνονται. Κόψτε το κάπνισμα για να προσθέσετε χρόνια στη ζωή σας!

7.    Μειώστε το άγχος.

Το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της αρτηριακής πίεσης, κατάθλιψη και ψυχικές διαταραχές. Μην το αφήνετε να σας καταστρέφει την υγεία!

8.    Βελτιώστε τον ύπνο σας.

Καταπολεμήστε την αϋπνία, καθώς μπορεί να επηρρεάσει την πνευματική σας διαύγεια, τη διάθεσή σας, αλλά και να προκαλέσει καθηστέρηση της ανάρρωσης από ασθένειες.

9.    Κάντε ετήσια ένα check up για διάφορες μορφές καρκίνου.

Ο καρκίνος μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας. Στατιστικές δείχνουν πως ένας στους τρείς ανθρώπους στην Ευρώπη θα διαγνωστεί με καρκίνο σε κάποια περίοδο της ζωής του. Οι περισσότερες μορφές καρκίνου, εάν εντοπιστούν νωρίς, έχουν πλήρη ίαση. Μην το αμελείτε!

10.    Εξεταστείτε για Σ.Μ.Ν.

Πολλά από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα δεν παρουσιάζουν συμπτώματα. Εάν όμως δεν ακολουθηθεί η απαραίτητη θεραπεία, τα Σ.Μ.Ν δημιουργούν μία σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας. Γι’αυτό λοιπόν εξεταστείτε για Σ.Μ.Ν καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι θεραπεύσιμα με μια απλή φαρμακευτική αγωγή.

Μην αμελείτε τον έλεγχο της υγείας σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε αυτά τα 10 απλά πράγματα και το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί!

This entry was posted in Υγεία and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to 10 τρόποι για να είστε υγιείς! (Μέρος 2ο)

  1. Ο/Η panosladas λέει:

    Καλά τα λες αλλά τα ΣΜΝ πως σου ήρθαν; Τι σχέση έχουν; Το βασίζεις κάπου; Έχεις κάποιο reference;

Στείλτε σχόλια και παρατηρήσεις!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s