Φιλέτο Γαλοπούλας με Σπανάκι

Συνταγή για ένα πεντανόστιμο γεύμα χαμηλό σε θερμίδες και λιπαρά για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας!
Με μόνο 155 θερμίδες ανά μερίδα, αυτό το φαγητό αποτελεί το ιδανικό γεύμα για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος ή απλώς τρέφονται υγιεινά!

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)

● 4 λεπτά φιλέτα γαλοπούλας
● 500 γραμμάρια σπανάκι
● 1 μικρή πράσινη πιπεριά
● 1 σκελίδα σκόρδο
● ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο
● Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε το σπανάκι σε αλατισμένο νερό για περίπου 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια το στραγγίζετε και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Κόβετε την πιπεριά σε μικρά κομμάτια και την βράζετε σε αλατισμένο νερό για 2 λεπτά περίπου. Στη συνέχειατην προσθέτετε στο σπανάκι μαζί με το σκόρδο ψιλοκομμένο. Αλατοπιπερώστε το μείγμα ανάλογα με το γούστο σας!

Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα τις γαλοπούλας και στη συνέχεια τοποθετείτε το μείγμα από το σπανάκι πάνω από το κάθε φιλέτο. Στη συνέχεια τυλίγετε το κάθε φιλέτο, ώστε να έχει τη γέμιση μέσα και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί. Ρίξτε πάνω από το κάθε ένα λίγο βούτυρο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.

Μπορείτε να συνοδέυσετε τα γεμιστά φιλέτα σας με ψητά ή βραστά λαχανικά, σαλάτα ή πουρέ.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

This entry was posted in Συνταγές and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Στείλτε σχόλια και παρατηρήσεις!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s